Kontaktirajte nas

Naše reference

Sistem LANDIRENZO je edini pooblaščeni sistem za vgradnjo plina v vozila znamk RENAULT, NISSAN in DACIA. Sistem je potrjen s strani RENAULT NISSAN SLOVENIJA. Je edini sistem, katerega je mogoče pri novem vozilu, dobiti s prvo vgradnjo.

V kolikor se odločite za vgradnjo plinskega sistema, pri določenih serviserjih z opravljenim šolanjem, vam še vedno ostane veljavna tovarniška garancija na vozilo. Seznam pooblaščenih serviserjev najdete TUKAJ.

Kot zaupanja vredno podjetje s 35. letno tradicijo, smo bili med prvimi pri vgrajevanju plinskega sistema v Sloveniji. Na naše tržišče smo lansirali sistem LANDIRENZO, za katerega smo še vedno edini generalni zastopnik. V svoji zgodovini smo predelali ogromno različnih vozil, s čimer smo še dodatno nadgradili bogate izkušnje, ki jih imamo za vgradnjo sistema v različna vozila.

Poleg omenjenega sistema imamo v podjetju zelo dobre reference, saj smo predelali vsa spremljevalna vozila za VLADO REPUBLIKE SLOVENIJE (RENAULT VEL SATIS 3.5) in POŠTO SLOVENIJE (nova vozila RENAULT KANGOO).